Met een team op stap...

Gepubliceerd op 11 maart 2020 om 00:37

Als je roekeloos op stap bent zonder doel kom je soms het één en ander tegen op je route. Maar ik zou het leuk vinden om een onderzoeksteam samen te stellen. Zelf ben ik gefascineerd door vreemde verschijningen zoals knotten in een boom die een speciaal figuur afbeelden.Op tour in een bos, park of zelfs langs de straat kom je rariteiten tegen. Maar dat niet alleen al ben ik wel een natuur mens van fauna en flora maar mijn interesses gaan vele kanten op, ik zet hier enkele voorbeelden van de interesse.

Het bezoeken en op beeld vast legen van grotten, rotsen, iets unieks, gebouwen met een speciale look, kastelen, huizen, parken, bossen - bomen met een speciale vorm in verwerkt, algemene oudheden in historie enz. Deze opnamen kunnen zowel in de regio als daarbuiten genomen worden, het valt te zien waar de tijd en uitnodiging ons heen brengt.

Ook wij kunnen kunnen niet alles weten of weten alles zijn daarom doe wij beroep op u als bezoeker die ongetwijfeld veel ziet en tegen komt op uw weg. Licht ons gerust in met de nodige informatie over wat jij weet en wie weet komen wij er ook om een reportage te maken. Lees verder hieronder om ons te berichten.

Heb ik jou aandacht getrokken om ook zoiets te beleven en je wilt hier aan mee werken ?
Alles kan en mag om u voor te stellen tijdens een gesprek. Het is op vrijwillige basis als vrijwilliger, dit moet je in acht nemen. Hier aan de rechter kant zal je later de verschillende bezoeken zien die we gedaan hebben. Bij elke opname zal steeds uw naam vermeld worden, het zij bij het foto album als voor de film opnamen. Kortom, alles moet op pootjes gezet worden met de drie voorgestelde personen.

Waarom ik een team zoek is om deze reden, ooit was ik eens in een groot park met z'n tweeën en ik beklom een rots om sfeer beelden te maken. Tijdens het terug keren viel ik er bijna af als de persoon die met me mee was me niet had opgevangen. Voor het zelfde geld was het véél erger afgelopen met mij en de toestellen. Vandaar het handig is ook voor de veiligheid dat je met meerdere personen bent als je op stap bent.

 

Wat ik zoek voor in een team is,

  • een camera man voor fotografie en eventueel film opname
  • een technicus om alles in elkaar te zetten
  • een research die alles vooraf onderzoekt

Bij interesse vul deze mail hier onder volledig in a.u.b.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.